Ontdek de Toekomst van Installatietechniek met SMIT

SMIT

Samenwerking Middelbare Installatietechniek 

SMIT

Als de samenwerkende MIT-opleidingen (SMIT) van ROC Midden Nederland, Deltion en het Summa College, hebben we een gemeenschappelijke missie: het opleiden van de volgende generatie installatietechnische professionals.


Ons team van ervaren docenten uit de praktijk en de betrokkenheid van professionals bij het vormgeven van onze lesstof zijn de drijvende krachten achter onze succesvolle opleidingen.


We zijn er trots op om een brug te slaan tussen theorie en praktijk, en we streven ernaar onze studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de uitdagende wereld van de technische Installatiebranche.


mit opleidingen

Het bestuur van SMIT

Marinus Roijakkers

Voorzitter SMIT Bestuur

Marinus Roijakkers heeft 45 jaar passie voor Installatietechniek. Als docent en bestuurslid bij SMIT werkte hij aan vakinhoudelijke opleidingen. Momenteel optimaliseert hij de MIT-HIT leerlijn en als projectleider onderwijs bij Wij Techniek verbindt hij de technische installatiebranche voor succes.

Kevin Daly

Kevin Daly is een expert in het ondersteunen van bedrijven in de Brainportregio bij de ontwikkeling van hun technisch personeel. Hij biedt op maat gemaakte opleidingen en trainingen aan om verbeteringen te realiseren op het gebied van technische vaardigheden, communicatie, veiligheid en efficiƫntie. Kevin staat klaar om organisaties te helpen groeien en excelleren in de technische sector.

Joop van den Bosch

Joop van den Bosch is al jarenlang een gedreven afdelingsmanager voor de gebouwde omgeving. Zijn afdeling biedt scholing in moderne technieken en oplossingen voor zowel gebouwen als onder andere bruggen of interieurs. Ontwerpen, bouwen of onderhouden.  Joop zijn werkwijze is resultaat- en mensgericht. Zijn focus is de toekomst waarin mensen in onderlinge samenwerking het verschil kunnen maken.