Voor Docenten

Bij SMIT geloven we dat de kracht van ons onderwijsprogramma wordt bepaald door de ervaring en expertise van onze docenten.

Maak kennis met enkele van onze gedreven docenten

Ons docententeam bestaat uit professionals met uitgebreide praktijkervaring en een passie voor het overbrengen van kennis aan de volgende generatie installatietechnische experts.

Onze docenten brengen een schat aan praktische inzichten en actuele branchekennis met zich mee. Ze zijn experts in hun vakgebied en hebben een bewezen staat van dienst in zowel de installatietechniek als in het lesgeven. Ze zijn er toegewijd om onze studenten te begeleiden, inspireren en voor te bereiden op succes in de dynamische wereld van de installatietechniek.

Bert-Jan Goorman

Ik werk al 25 jaar in installatietechniek, waarvan de laatste vier als docent bij MIT. Lesgeven aan gemotiveerde studenten is een mooie aanvulling op mijn werk bij Toptimize. Samen werken we aan praktische kennis en innovaties.

Kees Jansen

Rob Dekker, hybride docent bij MIT, benadrukt het belang van praktijkervaring in het onderwijs. Met 45 jaar ervaring leert hij studenten via echte werkvoorbeelden en moedigt hij aan fouten te maken in een veilige omgeving, om zo vanuit ervaring te leren.

Mark Jansen

...

Word een onderdeel van ons docententeam

Ben je een gepassioneerde professional met ervaring in de installatietechniek? Heb je de drive om jouw kennis en ervaring te delen met de volgende generatie vakmensen? Overweeg dan om deel uit te maken van ons docententeam bij SMIT.

Als docent bij SMIT krijg je de kans om jouw expertise te benutten en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van toekomstige professionals in de installatietechniek. Je speelt een essentiële rol in het vormgeven van de toekomst van de branche. We verwelkomen gepassioneerde professionals die willen bijdragen aan ons streven naar excellentie in onderwijs.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je kunt deelnemen aan ons docententeam en jouw waardevolle kennis kunt doorgeven aan de volgende generatie installatietechnici. Samen kunnen we de toekomst van de installatietechniek vormgeven.

Enkele voordelen van een docent 

Het docent zijn in de installatietechniek of elektrotechniek brengt tal van voordelen met zich mee, waaronder

  1. Kennis Delen: Als docent kun je jouw uitgebreide kennis en praktijkervaring delen met enthousiaste studenten, wat een diepgaande voldoening geeft.
  2. Bijdragen aan de Toekomst: Je speelt een cruciale rol in het opleiden van de volgende generatie installatietechnici en draagt bij aan de toekomst van de branche.
  3. Persoonlijke Groei: Lesgeven vergroot jouw eigen kennis en pedagogische vaardigheden, wat jouw eigen professionele groei bevordert.
  4. Professioneel Netwerk: Je bouwt waardevolle relaties op met andere docenten en professionals in de installatietechniek, wat kan leiden tot nieuwe carrièremogelijkheden.
  5. Voldoening: Het zien van jouw studenten slagen en uitblinken in hun carrières geeft een diepe voldoening en trots.
  6. Flexibiliteit: Veel onderwijsinstellingen bieden flexibele lesuren en mogelijkheden voor deeltijdwerk, waardoor het docentschap goed kan worden gecombineerd met andere professionele verplichtingen.
  7. Stimulerende Omgeving: Het werken in een academische omgeving houdt je scherp en betrokken bij de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.
  8. Competitieve Voordelen: Docentschap kan je onderscheiden als een expert in jouw vakgebied, wat kan leiden tot professionele erkenning en nieuwe kansen.

Het docent zijn biedt een unieke kans om uw passie voor installatietechniek te combineren met het vormgeven van de toekomst van de branche en uw eigen professionele ontwikkeling.

Geinteresseerd? Neem gerust via de onderstaande button contact op.